bronmus45 | 2017-08-19 17:06 | |
Ciebie nuel /Tom_70 z kolei, jako niewydarzonego nauczyciela wszystkiego i wszystkich oraz jednego z niewielu (chyba) plagiatorów, wpisujących w swoje dzieła całe frazy (kolejne) uznanych poetów. I takimi osiągnięciami "miszczowskimi" się chwalącego. |
|
bronmus45 | 2017-08-19 14:53 | |
p_s - dzięki za miłe słowa i... spróbuj ugotować bigos z dodatkiem koniny - smacznego ---
3msie |
|
bronmus45 | 2017-08-19 14:51 | |
nuel - na każdym z portali w których istniejesz (pod różnymi nickami) doprawdy wielu ma ciebie już dosyć. Ta twoja gigalomania (stopień wyższa od mega) przerasta możliwości bardziej wrażliwych na przebywanie z tobą w jednej społeczności. Dlatego też odchodzą sami - a ja - najwyżej jestem kolejny raz banowanym za kłótnie z takimi, jak ty. Bo ja tobie "nie ustąpię pola" nawet za cenę kolejnego bana. Jesteś po prostu wrzodem odżywiającym się psuciem innym poczucia swojej wartości. Bo ty wiesz lepiej - nawet, jak wybrnąć z plagiatu, jakim przecież mógłbyś się pochwalić... |
|
p_s | 2017-08-19 14:25 | |
limeryk co się zowie :-) |
|
bronmus45 | 2017-08-19 11:39 | |
- a kto może zabronić kucharzowi tworzenie własnej kompozycji dla bigosu?... Ja na przykład dodaję do niego mięso... indyka uprzednio upieczone. I to jest naprawdę smaczne. Raz nawet - dla próby - dodałem flaki wołowe w batonie (już gotowe, ze sklepu) i spożywający tenże bigos dopytywali się, cóż to za smaczne mięsko się w nim znajduje. Z koniną nie próbowałem, lecz zapewne to zrobię, jeśli znajdę jeszcze gdzieś takie mięso. Więc nie mów już z góry - nie, bo nie - twoje zasady nie muszą obowiązywać wszystkich... A zapewne w Mongolii - jeśli tylko znają potrawy zbliżone do bigosu - to zapewne podstawowym wkładem mięsnym byłaby właśnie konina. |
|
Ziela | 2017-08-19 09:51 | |
Tak ! Ustawiony pod puentę. 5 |
|
bronmus45 | 2017-08-19 08:34 | |
- ostatni wers w limeryku winien (z zasady) zaskakiwać absurdalnością, co rzadko kiedy się udaje |
|
Brak komentarzy
|